Coaching

Klantbeleving

De Inspiratiewerkwinkel coacht medewerkers op het gebied van klantbeleving, zowel individueel als in groepen. Projecten voor grote retailketens (o.a van Haren, PSA, Bristol, Aldi, Auping) lopen via Multi Value en Marketforce. Ook andere buro’s kunnen een beroep doen op deze expertise.

Ooit, lang geleden in mijn studententijd, ben ik gestart als mystery shopper. In de loop der jaren, na zelf ervaring opgedaan te hebben o.a. als filiaalleider, is dit uitgegroeid tot eerst één-op-één feedbackgesprekken, en later ook trainingen in groepsverband.

Coaching op maat

Voor bedrijven met 1 tot 3 winkels of kantoren kan De Inspiratiewerkwinkel rechtstreeks een coachingproject verzorgen. Dit is meestal een vervolgtraject naar aanleiding van één of meer mystery bezoeken door mij zelf en/of door ingehuurde “klanten”. Medewerkers krijgen op deze manier direct feedback naar aanleiding van werkelijke ervaringen in de zaak. We bepalen samen in overleg hoe we dit traject invulling geven.

Bezoek met rapportage

Het is mogelijk om een mystery bezoek aan te vragen, naar aanleiding waarvan een rapport opgemaakt wordt. In dit rapport worden de ervaringen beschreven, en worden suggesties gedaan voor mogelijke verbeteringen ten einde de klanttevredenheid te verhogen. Indien dit aanleiding is tot een vervolgtraject gaan we samen bekijken hoe dit eruit moet zien. Natuurlijk kunt u ook zelf met de suggesties aan de slag gaan.

Kijk voor tarieven op: http://inspiratiewerkwinkel.nl/tarieven/

Gedreven aan de slag

Ieder project, groot of klein, zal met enthousiasme opgepakt worden.  Ik ben een enorm gedreven persoon. Ik doe mijn werk met veel plezier; als ik een opdracht niet zie zitten neem ik hem niet aan. Als ik voor u aan de slag ga zijn de woorden Enthousiasme, Betrouwbaarheid en Verantwoordelijkheid gegarandeerd van toepassing. Ik maak gebruik van mijn jarenlange, brede (werk)ervaring. Indien nodig schakel ik samenwerkende professionals in. Ik kom graag bij u langs als u kennis wilt maken en meer wilt weten.

Mail mij voor meer informatie!

ln.le1560909688kniwk1560909688rewei1560909688tarip1560909688sni@o1560909688fni1560909688