Klantbeleving

Op vakantie in Spanje liep ik een klein winkeltje binnen. De etalage lokte mij met vrolijke kleuren en mooie producten op het gebied van interieur. Bij binnenkomst werd ik hartelijk begroet door de dame in de winkel, die later ook eigenaar bleek te zijn. Ik keek wat rond, en kreeg een drankje aangeboden. Dat was welkom met het warme weer. Terwijl ze mij het drankje inschonk knoopte ze een praatje aan. Zo ontdekte ze dat ik bijzonder geïnteresseerd was in typisch moorse en marokkaanse items. juiste product

Ze babbelde nog wat verder, en kwam ongemerkt van alles te weten; de kleuren in mijn huis, mijn hobby’s. Nadat ik mijn drankje op had liep ze even naar achteren, en kwam ze terug met een prachtige schaal, precies in de kleuren van mijn interieur en met een motief dat helemaal bij mij paste. Prachtig, zoals zij mij zonder enig aandringen, puur door een warm welkom en het tonen van ware interesse, een passend product verkocht.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *